Saturday, May 19, 2007

هرم غذایی ، طبقه بندی گروه های غذایی بر اساس اهمیت و میزان مصرف ، توسط پزشكان و متخصصان می باشد . گروه های غذایی شامل گروه نان و غلات، گروه ميوه، گروه سبزی، گروه گوشت، گروه شیر
گروه سبزیها : شامل بسیاری از سبزیهای متنوع از جمله سبزیهای سبز رنگ و صیفی جات است . این گروه تامین کننده املاح و ویتامین مورد نیاز ما از جمله ویتامین آ , سي و املاح کلسیم و منیزیم و همچنین تامین کننده فیبر نیز می باشد. كه مي بايد روزانه بين 3 تا 5 واحد مصرف شود
گروه میوه ها: شامل انواع و اقسام میوه هاست و این گروه تأمین کننده فیبر، ویتامین آ ,سي و پتاسیم است. این گروه فاقد سدیم چربی و کلسترول می باشد و مي بايد روزانه بين 2 تا 4 واحد مصرف شوند .
گروه لبنیات : شامل شیر ، ماست و پنیر است. همچنین بهترین منبع تامین کننده کلسیم و نیز تامین کننده پروتئین , ویتامین آ ، بي 2 و بي 12
می باشند كه مي بايد 2 تا 3 واحد مصرف شوند

مفتخريم محصولي عرضه نموده ايم كه 3 گروه اصلي هرم غذايي مورد توصيه پزشكان و متخصصان را در خود جاي داده است